søndag 30. september 2012

En relativt kontrollert utblåsning...


Oppgulp og et ukontrollert utbrudd!

Okei jeg må bare få lettet litt på trykket… Hvis du har skjøre nerver, eller ikke liker bannskap, så klikk videre til neste blogg…

Satans pestbefengte bedritne hælvetes lavtrykk!! Jeg er så faens lei av alle disse blautfeite møkkalavtrykkene som på død og liv må tømme all sitt innhold over Vest Norge. Hvorfor i helvete kan de ikke fordele seg litt mer solidarisk? Hvorfor kan det ikke regne litt i Afrika? Og hvorfor kan ikke noen av alle disse oljeforskerne være litt mer alternative og forske litt på hvordan i helvete vi kan fordele disse faens lavtrykkene litt utover!!
Lyden av regnet som trommer på kalesjen, trommer på seilbåttaket, vinden som uler i riggen, så koselig det lissom skal være… KOSELIG MEG LANGT INNI TARMTOTTENE!!!!!! Hadde det vært en gang av og til så skulle jeg strukket meg til å synes at det var koselig. Jeg husker den gangen jeg var liten hvor det hadde vært fint vær en hel uke… Godt og varmt, og så kom det en og annen regnbyge på natten, og lyden av regnet som trommet på taket på sjøbua, det var koselig det.. MEN NÅ REGNER DET JO FAENMEN 5 UTAV UKAS 7 JÆVLA DAGER! Da er det omtrent like koselig som ræva på en flodhest som nettopp har utført dagens tarmtømming!!!! Det er like romantisk som å forsøke å kline med en kaktus!! Det er jo ikke en faens ting som tørker opp!! Alt er bare vått vått vått vått!!! Og jeg som hadde tenkt å finne ut hvordan jeg tar av og på kalesjen, kanskje ta en liten seiltur UTEN full kalesje. HVA FAEN NYTTER VEL DET??? Hver jævla dag det er kvasibrukbart vær, da er jeg på jobb!!! Helvete!

Her om natta hadde vi en liten storm fra øst, og det tok så godt i båten at jeg trodde den skulle slenges opp på land. Utriggeren på flytebrygga stod i bue, og båten jaget frem og tilbake som en annen hvileløs idiot uten oppdragelse og psyke. Noen av vindkastene var så jævlige at jeg var faktisk redd. Jeg turte ikke sove uten å være fullt påkledd, og jeg var sikker på at min kjære Marielle skulle slite seg løs eller noe sånn faenskap, og blåse inn i de andre båtene og forårsake masse skader før hun til slutt gikk ned..Jeg var ute 1 gang i timen og strammet på fortøyninger og sjekket ståa i havna. Det var som å være i et lokalt lite helvete.  Ikke ofte jeg kapitulerer til redselen, men den natta gjorde jeg det.. Sov ikke mellom 02 og 07, og da jeg våknet igjen klokken 09.00 til samme jævla vinden, da begynte jeg å grine… og låg i køya og tuta og ulte til klokka ble 10.. Det hjalp bittelitt faktisk.
Og det værste er… Det er jo ikke en jævla sjel det nytter å klage til. Ikke et kontor det går an å sende et brev til.. Ingen det nytter å skjelle ut!!! Jeg skulle gjerne tuppa di skakkkjørte hønene på yr.no men det vil neppe bringe inn bedre vær og høytrykk, jeg skulle likt å klabbe til en potensiell værgud, men hvor fanden finner man ham lissom? Snakk om frustrasjon.

ÅÅÅÅH, det gjorde godt! Jeg tror lavtrykkene gjør noe med meg når jeg nå bor i en båt. Det er akkurat som om de kommer nærmere meg på en måte… Jeg er omringet av vann på alle kanter J Når det er høytrykk og fint vær er det akkurat som om jeg har hele havet som mitt hjem, hele verden er min havn og følelsen av frihet er fantastisk..
Når det er lavtrykk (og det er det jo hele faens tida her på Vestlandet) kan jeg kjenne det på kroppen lenge før jeg står opp og ser ut av gluggene. Jeg kjenner det i det øyeblikket jeg slår opp øynene. Det er som en mørk sky har lagt seg rundt hodet mitt, det er som om hjertet slår et par hakk i en tristere tone. Og med denne sommeren vi har hatt er det et forbanna under at jeg ikke er innlagt med bradykardi og fått implantert pacemaker, det hadde kanskje vært ganske greit for da kunne de lagt noen ledninger opp i topplokket og gitt hjernen min noen støt i tillegg.. Two for the jolly price of one!!!

I natt var det innbrudd (eller utbrudd som vel er noget mer korrekt) Jeg våknet klokken 0300 til noen fyllefanter som var og ravet rundt på brygga. Jeg tenkte med meg at det er ikke så farlig, kommer de om bord er det bare å puste på dem med min stålånde så snur de jaggu fort nok… De forsvant etter en liten stund, og jeg stod opp for å foreta en liten rask sjekk.
Da jeg stod opp og skulle dra på jobb såg jeg til min store forskrekkelse at den ene svære fenderen var borte… Jeg holdt på å spy opp hele frokosten , og kjente et sinne bygge seg opp som et aldri så lite lavtrykk innabords. Det viste seg at det hadde vært nachspiel i en gjestebåt, og at noen forfyllede rasshøl hadde tatt fenderen min og brukt på sin båt. Snakk om frekkhet!! Altså du snakker om seriøst jævli dårlig sjømannskap, til og med for en full liten rakker. Det manglet ikke på fendre om bord på båten demmes, men de hadde altså tatt min fender.
Jeg tente på alle plugger og gikk bort og dundret i båten helt til en småtrøtt og noget bakfull møkkamann dukket opp.. Jeg gav han en liten leksjon om sjømannskap og fendertyveri, hvorpå han bedyret at han ikke visste noe om det.. MY ass tenkte jeg, og tok med meg fenderen og trampet over brygga til Marielle.. Hadde det ikke vært fordi jeg var så jævli pissetrengt skulle jeg gitt ham en skikkelig overhaling, men naturen kallet…Og status på lekkasjen er… Status quo.. Jeg har stått med huet og ræva i stillinger jeg ikke trodde ville være sunt for et menneske over 25 år, lagt ut håndklær overalt og bedd til vårfrue om at det må være noe enkelt som enkelt kan fikses. Da jeg atter gikk for å sjekke håndklenes våthet, kunne jeg konstatere at de håndkleene jeg hadde forventet at skulle være våte, de var knusk tørre… Og de håndkleene jeg la ut for rein morroskyld og faenskap, de var pissa blaute. Så nå er jeg enda mer forvirra… Pen båt halv pris sier bare jeg!!!!!!!!!!!!!

ÅÅÅÅH det var deilig det!!!! Ingenting er som en real utblåsning!!!! 

1 kommentar:

  1. Darlingen du er en helt og helt vill i nikkersen. Jeg synes du skal emigrere for en stund, ha masse you know what og så komme tilbake til moroa når du er nyyouknowwhat med fornyet energi og nye håndklær, finner sikkert noen fine på nille. Love u!!!!!

    SvarSlett