onsdag 30. januar 2013


Som et Kirsebær i en coctail! Omtrent sånn ser det ut i havna vår akkurat nå :) Som et kirsebær i en coctail !!

Hele Egersund havn har vært fylt med is. Ca 15 cm tjukk, massiv og solid.
Nå er ikke Egersund havn lengre fylt med solid tjukk is, takket være et solid lavtrykk som har entret Vestlandet og sørget for rask stigning av havnivået, samt kraftig vind med påfølgende bølger. Nå er isen transpondert til isbiter. Det kan ser ut som om vårherre har vært på shopping på himmelens Ullared og kjøpt uendelige velsignede mengder is og tømt ut i havnebassenget. Hvilket resulterer i at både jeg og Marielle har hatt en sjelsettende opplevelse av det å være en frukt i en drink.. Vi skjønner nå hvordan kirsebæret i coctailen har det når det ligger der og dupper mellom isbiter og venter på å bli fortært av en eller annen coctailtørst strupe.

I et par timer låg jeg med trumfkortet på den ”rette” siden av flytebryggen. Men på djevelsk vis fant hele isen veien både under flytebryggen, rundt flytebryggen og ved siden av flytebryggen.. Og nå har hele isen forflyttet seg fra vestsiden til østsiden. Nå ligger den her og bare dupper og lager helvete, i en gedigen grøt av isbiter. Og etter planen skal vinden dreie over på Nordvest i løpet av natten, og da vil all isen atter en gang prøve å finne veien fra øst til vest, og det vil i store deler foregå rundt meg og Marielle, så jeg ser frem til en natt med uendelige mengder lyd..

Dette er aldeles helt nytt for meg J ALT er nytt.. Og jeg må si at jeg synes det er litt kult! I tillegg har jeg blitt flink til å la ting fare… Det ordner seg! Alt er vel!

Jeg gleder meg til fortsettelsen J

Lurer på om isen kan brukes i Gin tonic? 


 Og til slutt en videosnutt om hvordan det er i havna :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar